Košarica

Najdite na strani

Košarica

Korak naročila: 1
Shipping details
Same as Billing
Add/Edit Shipping details
Ime SKU Cena Količina DDV Popust Za plačilo
 
Cena izdelkov
   

Izberite dostavo

Izberite način dostave
Spremenite dostavo
 
Za plačilo:
0 €
0 €
Opombe in posebne zahteve
Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Spletna stran in trgovina Oaza miru

Divus d.o.o.,  Martinova ulica 24, 2000 Maribor
PE: Skrita ulica 5, 2000 Maribor

Naročilo darilnega bona
Izbran bon v spletni trgovini Oaza miru lahko naročite 24 ur na dan vse dni v tednu ali na e-mail: aurelis.doo@gmail.com

Navodila za uporabo in nakup
Spletna trgovina Oaza miru omogoča uporabnikom interneta nakupovanje izdelkov preko spleta.

Po opravljeni izbiri izdelka kliknite na košarico ob strani.Izbrani bon pogledate v nakupovalni košarici, ki se nahaja zgoraj.Namig:ob kliku na košarico se vam takoj pokaže z rdečo barvo kaj ste izbrali. Preverite točnost podatkov.Če se niste prav odločili oziroma ste izbrali narobe ali ste vnesli napačni bon in želite popraviti napake, izdelek enostavno izbrišite z klikom na x in nadaljujete z izbiro novega izdelka / bona. Če ste izbrali pravilno pa opravite nakup ki ga potrdite z klikom na gumb opravi nakup.
Na vaš e-mail naslov dobite takoj po opravljenem nakupu sporočilo o opravljenem naročilu.To sporočilo pride tudi k nam na naš e-mail naslov. Takoj, ko je to mogoče dobite na vaš e-mail naslov ki je v naročilu potrditev naročila oziroma predračun za plačilo z vsemi podatki. Od tega trenutka je začel teči rok sklenitve pogodbe.

Naročilo oziroma pogodba  je shranjena na sedežu podjetja,naročnik ima dostop do kopije pogodbe s pisno zahtevo.Ponudnik v obljubljenem roku darilni bon zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti ali telefonu obvesti kupca.Skrbno varujemo vaše podatke pred zlorabo nepooblaščenim dostopom,razkrivanjem, spreminjanjem.Vse podatke pridobljene preko spletne trgovine uporabljamo le za lastno uporabo.

Varovanje podatkov in zasebnosti
Vpis osebnih podatkov v spletno trgovino trgovca je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev trgovca.Trgovec ne bo nikoli posredoval,prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki.Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.Uporabnikom je preko njihovega uporabniškega računa na voljo vpogled v podatke ki jih hranimo o njih.

Plačilo po povzetju
Darilni bonplačate po povzetju kurirju Pošte Slovenije.

Plačilo po predračunu
Plačilo po predračunu - darilni bon je odpremljen po prejemu denarnih sredstev na naš bančni račun. Znesek lahko poravnate s  plačilnim nalogom preko katerekoli banke, spletne banke, pošte.

Izdelki so odposlani, ko je vidno plačilo na našemu TRR računu.

Podatki za plačila v Sloveniji
Prejemnik: Divus d.o.o.
Bančni račun IBAN: SI56 3500 1000 1399 913 (BKS BANK AG)
Sklic pri plačilu je številka predračuna: 00-številka predračuna

Ob prevzemu blaga dobi kupec en izvod računa, kopija in elektronsko naročilo pa bo shranjeno na sedežu podjetja,kupec pa ima dostop do kopije pogodbe in naročila z pisno zahtevo.

Dostava in stroški dostave
Pošiljanje - 2 €
Plačilo po povzetju - 2 €

Čas dostave je povprečno v 2-3 delovnih dnevih po prejemu vašega naročila.

Pogoji dostave veljajo za vso področje Slovenije.

Če boste naročilo oddali do 12. ure, bo darilni bon odpremljen še isti dan in ga boste predvidoma prejeli v roku 1-2 dni. Če boste oddali naročilo po 12. uri, bo morda odpravljeno še isti dan, bolj verjetno pa naslednji. Naročila, ki jih dobimo v soboto,nedeljo ali praznik,bodo načeloma odpremljena prvi naslednji delovni dan (navadno ponedeljek)

Veljavnost naročila
Potrošnik s svojim naročilom potrjuje,da sprejema naše prodajne pogoje.V primeru da ne moremo zagotoviti dobave blaga v navedenem roku ob naročilu vas bomo o tem obvestili.Cena velja od dneva naročila do dostave blaga.

Odstop od naročila in vračilo blaga
Potrošnik ima pravico,v primeru pogodbe sklenjene na daljavo, da v 14 dneh od prevzema blaga sporoči prodajalcu da odstopa od pogodbe,ki jo je posredoval preko naše spletne strani.

Razlogov ni potrebno navajati.

Blago mora potrošnik vrniti podjetju v 30 dneh po sporočilu od odstopa pogodbe in sicer nepoškodovano, v nespremenjeni količini in obliki,original zapakirano ter v originalni embalaži z vsemi pripadajočimi elementi na svoje stroške.
O nameravanem vračilu blaga nas potrošnik mora po prejetju blaga pisno obvestiti na naslov aurelis.doo@gmail.com.

Vračilo kupnine
Če odstopite od pogodbe vam vrnemo kupnino ali zamenjamo vrnjeni bon z drugim novim bonom. Kupnino vrnemo takoj,ko je to mogoče,najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu pogodbe. Vse stroške vračila blaga pri odstopu od pogodbe krije potrošnik.

Reklamacije
Prav tako nas kar najhitreje obvestite, na telefon 040 / 122 - 299 ali na e-mail aurelis.doo@gmail.com, če se prejeti bon razlikuje od kupljenega,da lahko napako odpravimo v najkrajšem možnem času.

Varstvo potrošnikov
Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov. Vse navedene cene za izdelke so maloprodajne in izražene v EUR z vključenim 22 % DDV-jem. Cena, po kateri ste blago naročili velja dokler blaga ne dostavimo.

Rok dobave
Rok dobave izdelkov je 2-5 delovnih dni.

Varstvo in pravica do zasebnosti
Skrbno varujemo vaše podatke pred zlorabo nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem. Trgovec ne bo nikoli posredoval,prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki.Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe. Uporabnikom je preko njihovega uporabniškega računa na voljo vpogled v podatke ki jih hranimo o njih.