Solarij

Najdite na strani

Garra Rufa

Ribica Garra Rufa izvira iz toplih izvirov Turčije v bližini mesta Kangal. V vsem svetu se za zdravstvene in sprostitvene namene uporabljajo že več kot 200 let. Pri SPA PEDIKURI Garra Rufa ribice nežno odstranijo odmrlo kožo ter spodbujajo akopresurne tocke in s tem pretok krvi v nogah zaradi česar imamo občutek gladke kože. Kot dodatno korist pa ribe vsebujejo encim Diathanol, ki se uporablja v izdelkih za nego kože in spodbujanje regeneracije kože. Zdravljenje in razvajanje je edinstven in učinkovit način za sprostitev in druženje s prijatelji. Ta eksotična vrsta pedikure je popolnoma neboleča in sproščujoča kot da vaše noge razvajate v jacuzziju.

Nega nog z ribicami Garra Rufa je povsem naravna oblika pilinga in pomlajevanja kože.

Kože je mehkejša, nežnejša, bolj gladka in bolje absorbira vlago. Je mikromasaža, ki vzpodbuja akupresurne točke in pretok krvi v nogah. Zaradi encima Ditranola, ki ga ribice izločajo, se koža bolje regenerira. Ta encim zavira pretirano rast kože.

Pedikura z ribicami Garra Rufa nam daje občutek dobrega počutja in pomladitve. Ribice Garra Rufa vas bodo razvajale 30 minut. Za še boljše počutje vam noge namažemo z izbrano vlažilno kremo.

Dva dni pred terapijo je potrebno odstraniti lak ter nog ne mazati s kremami.
Potrebno je predhodno poklicati, da se dogovorite za termin.

Kontakt:
Darja Novak
Tel.: 031 371 650