Lomi-lomi masaža

Sample Drop Down Module

This is an example of a module published to the drop_down row. This row contains 6 modules. To enable the drop down simple publish any module to any of the drop_down_x positions.

Open Panel

Najdite na strani

Lomi Lomi masaza

Havajska masaža Lomi-Lomi je novost v naši ponudbi zato jo želimo deliti z vami. Priporočamo jo vsem, ki imajo radi srednje in močne masaže predvsem športnikom ter vsi, ki imajo bolečine v ramenskem delu, kjer je največ vozlov, poskusite ne bom vam žal.

Havajska masaža Lomi -Lomi je del tradicionalnega izročila, ki se preko zdravilcev šamonov prenaša iz roda v rod. Havajci verjamejo, da masaža zdravi na telesni, duševni in duhovni ravni zato je njihov pristop k pacientu zelo pomemben.

Lomi Lomi masaža v havajskem jeziku pomeni »ljubeče roke«. Havajčani jo še danes negujejo kot življenjsko filozofijo in uporabljajo kot zdravilo / za zdravljenje. Razkritje skrivnosti te izjemne tehnike se je zgodilo v 60. letih 20. stoletja. Pri nas je Lomi-Lomi ritual edinstveno doživetje. Izvaja se jo ob ritmu havajske glasbe z dolgimi masažnimi gibi. Deluje izjemno sproščujoče, hitro odpravi napetosti, povrne dobro počutje in okrepi telesno/življenjsko moč.

Pri izvajanju masaže se uporabljajo podlakti, komolci in dlani ter nagibanje celega telesa. Najprej se masira hrbet, kateri na Havajih predstavlja sedež prihodnosti. Roke in dlani premikajo v obliki kače po celotnem telesu in gnetejo napeta mesta. Nato se maser osredotoči na sprednjo stran telesa, ki predstavlja preteklost. Sledi masaža nog, bokov, trebuha in ostalih kočljivih predelov.